GYIK

Mi számít luxusnak a bérbeadási piacon?

Az exkluzív ingatlanok a kiadó ingatlanok palettáján meghatározó szerepet töltenek be. Annak ellenére, hogy számos jó minőségű lakás és ház kiadó Budapesten, a luxus egy lényegesen magasabb színvonalat képvisel.

Luxusról beszélhetünk mind apartmanok, mind pedig villák esetében. A kiadó luxuslakások berendezése, felszereltsége, a felhasznált anyagok minősége valóban különlegessé, akár egyedivé teszi az ingatlanokat. Exkluzívvá tehetik még ezeket a lakásokat további tényezők is, mint az épület kora, állapota, portaszolgálat, medence, fitnesz, wellness szolgáltatások, stb. A kiadó luxus házak exkluzivitása mind a ház, mind pedig a kert méretében is megmutatkozhat. Ezt fokozhatja még az extra igényeket kielégítő úszómedence, wellness és fitnesz részleg, illetve az ingatlan által biztosított teljesen privát szféra.

Mennyibe kerülnek az exkluzív ingatlanok?

Amennyiben főnöke a lelkére kötötte, hogy mindenképpen keressen számára egy igazi exkluzív luxuslakást, de persze mindezt nem túl drágán, akkor jó hírünk van az Ön számára: kitartó munkával, és kellő határozottsággal exkluzív ingatlanokat is ki lehet bérelni relatív „jó” áron! A nyugati országok bérleti díjaival összehasonlítva pedig kifejezetten kedvező bérleti díjért bérelhet bárki luxusingatlant Budapesten!

A standard kiadó lakásokhoz, házakhoz képest általánosságban kb. 30 %-kal magasabb áron lehet hozzájutni exkluzív ingatlanokhoz. Ez természetesen nem kőbe vésett szabály: egyik-másik igazi kincsnek számító ingatlanért borsos árat kell fizetni, sokszor azonban valóban alkuképesek az eredetileg drága luxuslakások bérleti díjai!

Exkluzív ingatlanok exkluzív ügyfeleknek

Örömmel konstatáljuk, hogy az elmúlt évek során egyre több és több produkciós cég választja forgatási helyszínül Budapestet. A hazánkba érkező hollywoodi sztárok különleges igényekkel állnak elő, többek között a luxus rezidenciák bérlése tekintetében is.

Ingatlanirodánk igyekszik ezen speciális ingatlankeresési igényeket is teljes mértékben kielégíteni. Tisztában vagyunk azzal, hogy ilyenkor az átlagosnál lényegesen nagyobb rugalmasság szükséges. Természetesen tiszteletben tartjuk, és védjük ügyfeleink privát szféráját, kiemelt figyelemmel és diszkrécióval kezeljük ezen eseteket.

Hollywood legismertebb színészei a Prime Estate Ingatlaniroda segítségével találták meg budapesti otthonaikat, és a jövőben is örömmel és teljes lelkesedéssel állunk elébe minden hasonló jellegű megkeresésnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2010-ben és 2011-ben hazánkban forgató sokgyermekes színésznőnek és családjának megfelelő villát találtunk, illetve az idén akciójeleneteivel Budapestet megbénító hollywoody szupersztárnak is irodánk kutatta fel azt az otthont, ahova feleségével és újszülött gyermekével beköltözhetett.

Mindezeken felül természetesen a többi stábtag számára is igyekszünk megtalálni az ideális ingatlant azon hónapokra, amelyeket Budapesten töltenek, legyen szó különleges hangulatú belvárosi luxuslakásokról, avagy dunai panorámás penthouse-okról.

Van kérdése?