A kiadó luxus apartmanok luxusszolgáltatásait egyaránt igénybe vehetjük mind Budán mind pedig Pesten.

Kiadó budai luxus lakóparki lakások

A budai luxus lakóparkokban található bérbeadó lakások luxus színvonala azonban változó és a luxusnak számos eleme megragadható. Az eredetileg is magas áron értékesített különleges lakások luxus színvonalát egy jól megtervezett és kivitelezett belsőépítészet, illetve lakberendezés még fokozhatja, nem beszélve a lakásból elénk táruló panorámáról, avagy a társasház által nyújtott luxusszolgáltatásokról.

A magas színvonalat képviselő rezidenciák különböző szolgáltatásokat nyújtanak az igazán borsos közös költséget fizető Bérlőknek. Beszélhetünk itt az elmúlt években közkedvelté vált wellness szolgáltatásokról, mint a medence, szauna, gőzkabin, jakuzzi, fitneszterem, de családok számára ideális lakóparkokban igazán fontos szempont a gyerekek szórakozását biztosító, akár több korosztály igényeit is kielégítő játszótér is.

A Budapesten bérelhető luxus ingatlanok esetében a nagy értékű berendezési és felszerelési tárgyak, valamint az ott élők személye is szükségessé és egyre inkább nélkülözhetetlenné tette a legfejlettebb biztonsági rendszerek kiépítését. A luxus lakóparkok és rezidenciák mindegyike biztosítja a lakók számára 24 órás biztonsági portaszolgálatot és kamera rendszert.

Kiadó belvárosi luxus ingatlanok

Pesti viszonylatban a luxus másként mérhető! A belvárosi kiadó apartmanok esetében valóban igazi luxusnak számít, ha a bérelt ingatlanhoz 1 esetleg 2 teremgarázs-hely is tartozik.

Az építészeti sajátosságoknak és a műemlékvédelemnek köszönhetően Pesten igazi unikumnak számítanak továbbá a nagy, élhető terasszal rendelkező kiadó lakások, és akkor még szót sem ejtettünk a panorámáról!

Összefoglalva tehát bátran állítható, hogy a Belvárosban valódi luxust jelent, ha expatként lehetőségünk nyílik egy liftes, jó állapotú, garázzsal rendelkező házban egy minél magasabb emeleti, nagy teraszos, panorámás lakás bérlésére! A kérés természetesen nem lehetetlen, de a luxus ingatlanokhoz ez esetben sokszor luxus árak is társulnak.

Van kérdése?