Prime Estate Ingatlaniroda

Prime Estate Ingatlaniroda

A Prime Estate Ingatlaniroda magas színvonalat képviselő budai és belvárosi ingatlanok bérbeadásával foglalkozó cég, amely tevékenységét elsősorban nagykövetségek, diplomáciai testületek, nemzetközi szervezetek, multinacionális cégek számára nyújtja.

Professzionális ügyintézés

Kollégáink 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és számos sikeres üzletet kötöttek az elmúlt években. A tárgyalások lefolytatásában és a bérleti szerződések előkészítésében jogász kollégáink is közreműködnek.

Munkatársaink folyékonyan beszélnek angolul, németül, illetve igény esetén tolmácsot is biztosítunk, hogy zökkenőmentes legyen a kommunikáció az ügyfél és irodánk, illetve a tulajdonosok között.

A lakáskeresés során mindenben igyekszünk az ügyfél helyzetét megkönnyíteni, és nem csupán megmutatni a kiválasztott ingatlanokat, hanem esetleges új lehetőségeket, alternatívákat javasolni, és olyan otthont találni számára, ahol valóban jól fogja érezni magát!

Irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csupán az álomotthon megkereséséig tartson kapcsolatunk a bérlővel, hanem azt követően is: bármikor adódhatnak kisebb nagyobb problémák, amelyek megoldásához szükség van az ingatlaniroda szakértelmére.

Több ezres bérbeadó ingatlan-adatbázis

Adatbázisunkban több ezer bérbeadó ingatlan szerepel, a normálméretű, ugyanakkor igényesen kialakított lakásoktól a minden extra igényt kielégítő, abszolút luxust megtestesítő villákig.

Megbízhatóság

Az ingatlanok tulajdonosaival több éves közvetlen és rendkívül jó kapcsolatot tartunk fenn, melynek köszönhetően a tárgyalások során sokkal rugalmasabbak, és egyben megértőbbek is az ügyfél kívánságait illetően!

Bátran állíthatjuk, hogy mind az általunk ajánlott ingatlanok tulajdonosai, mind pedig ügyfeleink bíznak bennünk, és számítanak ránk!

Irodánk napi 24 órában áll az ügyfelek rendelkezésére, akár hétvégén, avagy a munkaidő után az esti órákban is szívesen találkozunk klienseinkkel!

Ingatlankeresési és orientációs szolgáltatásunk ügyfeleink számára INGYENES!

Brigittát bármikor hívhatom, ha új diplomata érkezik nagykövetségünkre, hiszen készségesen segít, hogy kollégáink minél hamarabb megtalálják budapesti otthonukat!

G. Edina, senior HR manager

Annamari mindig mosolyog, stábtagjainkat pillanatok alatt elbűvöli kedvességével és profizmusával!

P. Andrea, Accomodation Coordinator

Van kérdése?