Budapest ugyan még mindig a Kelet-Európai blokkba tartozóként nyilvántartott fővárosok egyike, a külföldi bérlőknek kínált ingatlan paletta azonban mégis felveheti a versenyt bármelyik nyugat-európai nagyvárosban bérelhető luxus ingatlannal!

A 2007-ben bekövetkezett gazdasági világválságig számos luxusszolgáltatást nyújtó, igazán igényes, egyedi kivitelezésű, luxus lakópark illetve bérbeadásra szánt ingatlan épült.

Kiadó luxus ingatlanok Pesten

A luxust természetesen máshogy kell értelmeznünk Budán és másként Pesten.

Pestnek a külföldieket is vonzó 5. és 6. kerület legbiztonságosabb, legpatinásabb utcáiban lebontásra váró belvárosi bérházak helyén épültek a nagypolgári belváros hangulatát tükröző és az eredeti homlokzatokat megőrző új luxus rezidenciák.

Kiadó luxus ingatlanok Budán

Budán a lehetőségek szélesebb tárháza adott, így a luxus számos megnyilvánulási formája tetten érhető a kiadó ingatlanok piacán.

Jelentős számú luxus lakópark épült a hegyvidéken, illetve az egyedi, minden igényt kielégítő, abszolút felső kategóriás családi házak fontos elemei a budai kiadó ingatlan szegmensnek.

Ezen bérbeadó lakások és házak esetében már nem csupán a közismerten luxusnak számító medence és wellness részleg kap helyet, hanem a laikusok számára kevésbé észrevehető luxus színvonalú beépített anyagok, magas színvonalú felszereltség, extra minőséget képviselő felszerelési és berendezési tárgyak is éppoly fontosságúak, illetve a biztonsági szolgáltatások (24 órás portaszolgálat, speciális riasztó és megfigyelőrendszerek, lézersorompó kiépítése).

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy Budapesten a luxus kategóriába eső kiadó ingatlanok jelentősen kedvezőbb áron érhetők el, mint a Bérlők anyaországainak többségében.

Van kérdése?