Orientáció

Az újonnan érkező külföldi családok, üzletemberek néha elveszettnek érezhetik magukat városunkban, hiszen nem ismerik ki még magukat, minden idegen, ráadásul folyamatosan nyelvi nehézségekbe ütköznek. Jól jön ilyenkor egy segítő kéz, amely megmutatja a helyes irányt. A Prime Estate segít leküzdeni a kezdeti akadályokat! Munkatársaink kiváló helyismerettel rendelkeznek, és az ingatlanok megtekintése közben folyamatosan törekszünk arra is, hogy bemutassuk a várost, annak különböző területeit és fantasztikus adottságait.

Számos ideérkező külföldi egyáltalán nem rendelkezik helyismerettel a különböző kerületek tekintetében, és többnyire a leendő kollégáik tanácsait követve választják ki jövőbeli lakhelyüket, avagy hallomás alapján döntenek arról, hogy hol szeretnének ingatlant bérelni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem csupán maga a konkrét bérlemény bír jelentőséggel, hanem annak környezete, azaz ügyfeleink jövőbeli, tágabb értelemben vett lakóhelye, mindennapi életének színhelye is.

A lakókörnyezet kiválasztásánál nem csak és kizárólag pl. a nemzetközi iskola, vagy a munkahely elhelyezkedése játszik szerepet, hanem figyelembe kell venni ügyfelünk mindennapi életét és szokásait is. Sokszor előfordul, hogy végül teljesen más kerületre esik a választás, mint amelyet ügyfeleink előzetesen elképzeltek.

Papíron minden más, mint a valóságban! Mi segítünk abban, hogy minden szempontból a legideálisabb ingatlan mellett döntsenek, és biztosan jól érezzék magukat új otthonukban.

Ügyfeleink saját életstílusát és - ritmusát figyelembe véve állítjuk össze mind ajánlatainkat, mind pedig magát az ingatlankereső programot. Feladatunk nem zárul le az ideális otthon megtalálásával. Fontos, hogy hol a legközelebbi üzlet? Hol a gyógyszertár? Mi az ügyfél hobbyja? Milyen sportot űz szabadidejében? Milyen tömegközlekedési eszközökkel és hová jut el a lakóhelyétől? Milyen szórakozási lehetőségek vannak a környéken? A Prime Estate-nél minden ilyen, és hasonló kérdésre választ kapnak!

Van kérdése?